fbpx

8 familjetips i Landskrona

  1. Start
  2. Barn & familj
  3. Besöka
  4. 8 familjetips i Landskrona

Fiska i Citadellets vallgrav, utmana varandra i discgolf, skejta eller hoppa från tornet på vårt friluftsbad Citadellbadet. Här får du 8 familjetips i Landskrona.

Citadellet

Citadellet är en av Nordens bäst bevarade vattenfästningar från 1500-talet med ett välbevarat vallgravssystem. Här kan ni följa med på en guidade visning, leka på den medeltida lekplatsen och ta del av slottets historia via AR (augmented reality). Ladda ner appen Enjoy Landskrona & Ven och peka med telefonen på olika platser så får ni upp spännande berättelser. 
Hitta hit

Fiska i Citadellets vallgrav

Om ni vill testa fiskelyckan så kan ni göra det i Citadellet vallgrav. Här kan du läsa mer om fiskekort och hyra av utrustning.
Hitta hit

Citadellbadet

Citadellbadet är ett stort friluftsbad som ligger nära både stadskärnan och havet. Här badar man i uppvärmt vatten från Öresund och hopptornet är väldigt populärt både bland barn och vuxna.
Hitta hit

Havsfiske

Landskronabåtarna erbjuder olika typer av havsfisketurer. Under däck finns uppvärmda salonger där man serverar kaffe, läsk, korv med bröd. En spännande aktivitet för hela familjen!

Discgolf

Utmana varandra i discgolf i natursköna Slottsparken. Ladda ned appen UDISC och börja spela. I appen kan du lägga in resultat och hitta korgarna med hjälp av GPS.
Hitta hit

Skateparken Lagunen

Skateparken ligger intill Citadellbadet och är cirka 750 kvadratmeter stor. Parken passar för nybörjare såväl som avancerade åkare. Vulkan, grindbank, quaterpipe, wallride, hippar och curbs i flera varianter med mera väntar här.
Hitta hit

Karlslundsparken och Karlslunds djurpark

Mitt i en lummig lövskogspark finns det getter, grisar, kaniner och kor – svenska lantraser som barnen kan lära känna och även klappa. Här finns också lekplats och picknickområde.
Hitta hit

Curling och bowling

Hos curla.nu finns det utöver curling och bowling även dart, biljard, jaktsimulator och shuffleboard. 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.