fbpx

Kom och lek på våra lekplatser!

  1. Start
  2. Barn & familj
  3. Besöka
  4. Kom och lek på våra lekplatser!

Lekplatser är ett enkelt och kostnadsfritt nöje som passar barn i olika åldrar. Kombinera gärna besöket med matsäck eller en bit mat på någon närliggande restaurang eller café.

Precis intill Landskrona slott, Citadellet finns en stor lekplats med hoppstubbar, lekbåt, balansbom, rutschkana, klätterställning och lekhus. Precis intill ligger Konditori Citadellet som erbjuder både bakverk och lättare luncher.
Hitta till Citadellet via Google maps

I Teaterparken, hittar ni en annan kul lekplats med hinderbana, studsmattor, klätternät och gungor av olika slag. När ni behöver fylla på med energi hittar ni stadskärnans caféer och restauranger bara ett stenkast bort.
Hitta till Teaterparken via Google maps

I Karlslundsparken finns förutom en stor lekpark även en djurpark med djur som getter, grisar, kor och kaniner. I parken finns det gott om bänkar att sitta på när det är dags att avnjuta matsäcken.
Hitta Karlslundsparken via Google maps

“Storan” är Landskronas största lekplats. Här finns högt torn med snirkliga rutschkanor, kluriga klätterväggar, gungor, balansredskap och små lekhus.
Hitta till Storan via Google maps

Lekplats Teaterparken

Foto: David Elg/Moob, Sebastian Swärd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.