fbpx

Jul i Landskrona

  1. Start
  2. Evenemang
  3. Besöka
  4. Jul i Landskrona

Helgen 27–28 november kommer julen till stadskärnan och det blir två dagar fyllda med roligt för barn och vuxna. Kom i julstämning och njut av julskyltning, Lucia, musikunderhållning med jultema och mycket mer. Se hela programmet nedan.

Lördag 27 november kl 10 – 15

– Jultomten sprider glädje.

– Live-musik på olika platser med bland annat Kulturskolan.

– Rösta på din favorit i butikernas julskyltning, vinnaren koras dagen efter kl 17 på scenen vid Teaterplatsen.

– Glöggbar som serverar glögg kl 11-14

Söndag 28 november kl 14 -18

– Jultomten sprider glädje

– Landskrona Lucia uppträder kl 16 på teaterplatsen och årets Lucia kommer presenteras.

– Musikunderhållning vid teaterplatsen framför teatern. Bänkar med en värmande filt kommer att finnas så att du kan avnjuta den härliga musiken. Varm dryck och tilltugg erbjuds från bland andra Matscenen.

– 20-mannaorkestern Alte Kamereren är tillbaka, denna gång julklädda och med jullåtar i repertoaren. De kommer utgå från scenen vid teaterplatsen och sprida glädje runt i staden.

– Live-musik på olika platser med bland annat Kulturskolan

– Cityidrott kommer att ha den uppskattade TvärtomTomten även i år, kl 10-16 i gamla SEB-lokalen. Ta med inslagna paket eller leksaker och lämna till tomten och skriv vilken ålder innehållet i paketet lämpar sig till så lämnas de sedan vidare till behövande familjer.

– Fritidsbanken kommer att vara i gamla SEB-lokalen kl 10-16 och ta emot sport- och fritidsutrustning. Även Landskrona BoIS kommer att vara där och sälja supporter-merchandise.

– Julstök på Landskrona Museum kl 12-16

– Vinnaren i butikernas skyltfönstertävling koras kl 17.00 på scenen vid Teaterplatsen. Två presentkort på 500 kr vardera kommer även att lottas ut till någon av de som varit med och röstat i tävlingen.

– Glöggbar som serverar glögg kl 11-14.

Jul i Landskrona

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.