fbpx

Picknickkonserter

  1. Start
  2. Besöka
  3. Evenemang
  4. Picknickkonserter

Slottsparkens scen är en speciell plats för många Landskronabor. I sensommarvärmen väcks den till liv igen när artister intar scenen för stämningsfulla picknickkonserter under bar himmel. Biljetter är kostnadsfria och kan inom kort bokas här på sidan. 

Varmt, känslosamt och på absolut högsta nivå. Argentinsksvenska tango-orkestern Tangarte för passionen från Buenos Aires till Slottsparkens scen i Landskrona. Med piano, stråkkvartett och bandoneon, och 20 år av turnerande i bagaget.

Foto: Kennet Ruona ©2019

Med djupa rötter i amerikansk blues och soul skapar Daniel Lemma sitt eget varma uttryck. Fick sitt musikaliska genombrott 2001 med hiten ”If I used to love you” och har sedan dess släppt en rad album och turnerat flitigt.

Denna hyllade SydSkånska/SydSenegalesiska duo är en unik sammansmältning av musikalisk skicklighet, värme och utstrålning. I deras musik kombineras magnifikt koraspel och uttrycksfull sång med en rytmisk energi.

Foto: David Möller 

I samarbete med Fozzie Fanzine presenteras en riktig pop-karamell. Detaljerna släpps längre fram. Fozzie Fanzine är en hemmagjord popmusiktidning från Landskrona som nyligen vunnit priser internationellt.

Vinnare av ”Årets singersongwriter” vid Manifestgalan 2021. Americana-doftande låtar med en personlig röst och ett egensinnigt gitarrspel. Senaste albumet ”The past has begun” har hyllats även internationellt, och benämnts som ”Sveriges bäst bevarade hemlighet”.

Foto: Anna Branhede

Med en katalog fylld till brädden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet. Sofia har genom åren vunnit fyra Grammispriser i Sverige och en i Danmark.

Foto: AnnaReet Gillblad

Jennie Abrahamsons femte album “Reverseries” hyllades av kritikerna, bland annat med full pott i Sonic Magazine. Det drömska och storslagna albumet rymmer det alldeles egna sound hon skalat fram skiva för skiva – en sorts enkelhetens pop, men där varje låt rymmer en hel värld.

Foto: Beata Cervin

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.