fbpx

BOB HUND 30 JUNI

Bob Hund den 30 juni kl 19.00 i Teaterparken

Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan få se på en scen.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligheten speglas i all sin vackra skevhet.

Våren 2023 är bandet ute på en omfattande turné på teatrar och konserthus med föreställningen ”Den overkliga sanningen om Bob Hund”. Bandet är också aktuella med albumet ”DRÖMMEN ÄR EN RÅVARA, VERKLIGHETEN ÄR EN RAFFINERAD PRODUKT”, det första släppet var 26/1 och det andra i maj inför sommarturnén.

En sommarturné som tar dem till Landskrona. Teaterparken 30/6, bäddat för succé.

Konserten är kostnadsfri

Gruppen Bob Hund

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.