fbpx

MAJA FRANCIS 29 JUNI

Maja Francis den 29 juni kl. 19.00 i Teaterparken

En av landets just nu mest unika röster besöker Landskrona – upplev Maja Francis och hennes fantastiska säregna musikaliska universum, med en fot i skandinavisk pop och den andra i country.

Francis har varit en del av den svenska musikscenen sedan släppet av debutsingeln ”Last Days of Dancing” år 2015. Åren efter följde samarbeten med bland andra Veronica Maggio och inte mindre än tre EP-släpp.

Debutalbumet ”A Pink Soft Mess” släpptes först 2021 och med det positionerade Maja Francis sig som en av vår generations mest intressanta artister – med en penna som vågar utmana och beröra på djupet. Albumet nominerades 2022 för Grammis, P3 Guld, Manifestgalan, Nordic Music Award och togs emot med enhälligt strålande kritik från svensk och internationell press.

Utöver det är Maja Francis senast aktuell som en av deltagarna i Så Mycket Bättre och har med sin första tolkning ”Douchebag” (original av Molly Hammar) fått strålande kritik från såväl gamla som nya fans. Under våren 2023 åker hon som support på First Aid Kit’s Europaturné och sedan väntar en egen turné på svensk mark, tillsammans med sitt band.

Vi längtar!

Konserten är kostnadsfri

Maja Francis står på en balkong

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.