fbpx

MYRA GRANBERG 4 AUGUSTI

Myra Granberg den 4 augusti kl 19.00 på Rådhustorget

Myra Granberg, som under senaste åren har fångat publikens hjärtan, fortsätter klättra upp allt högre på Sveriges artisthimmel.
Sedan Myra slog igenom år 2019 har succén varit ett faktum. Hennes musik har streamats över 135 miljoner gånger och hon har blivit en av Sveriges mest spelade artister på svensk radio. Med sitt hyllade debutalbum i ryggen, starka hitlåtar som ”Lose My Mind”, ”HKF (Håll käften & försvinn”, ”Du förtjänar det” och ”Grammofon” och ett antal stora samarbeten har Myra Granberg letat sig in i svenska folkets hjärtan och blivit ett självklart anthem på varenda hemmafest i landet.

I mars 2023 är hon tillbaka med klubbiga singeln ”Psykopat”. Låten beskrivs, smått ironiskt, som Myras självbiografi de senaste två åren och handlar om att ha ett driv som utåt sett kan upplevas som smått maniskt. ”Psykopat” är skriven & producerad av Myra tillsammans med Calle Ask & Adéle Cechal – supertrion bakom exempelvis hiten ”Lose My Mind”.

Myra Granberg är ett kraftpaket live och vi ser oerhört mycket fram emot att välkomna henne till Rådhustorget!

Konserten är kostnadsfri

Myra Granberg tittar in i kameran

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.