fbpx

PATRIK ISAKSSON 3 AUGUSTI

Patrik Isaksson den 3 augusti kl 19.00 på Rådhustorget

”Mellan hopp och förtvivlan” – Patrik Isakssons första studioalbum på 12 år – är det mest personliga han gjort. En resa, en bergochdalbana, en utmaning där Isaksson närmat sig kärnan i det han förmedlat ända sedan debuten 1999. Och nu kommer han till Landskrona!

Under tiden sedan Isaksson släppte sitt senaste album har han inte varit overksam. Kanske kan man snarare säga att han varit alltför upptagen för att göra ett album. Konsertverksamheten har gått på högvarv och ett flertal samarbeten med andra artister har släppts. Parallellt med att åren har gått har också en rädsla smugit sig in – en rädsla för att hitta rätt väg in i nyskapandet.

Sedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av landets populäraste artister med hitlåtar som ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill” och ”Ruta 1” – låtar som nu går igen och fastnar i en ny generation. Han har också spelat in duetter med bland andra Marie Fredriksson, Joey Tempest, Merit Hemmingson, Anders Glenmark, Ellen Bergström och Helene Sjöholm.
Albumet ”Mellan hopp och förtvivlan” är det första i en kommande trilogi som summerar en period i Patrik Isakssons liv, släpps den 12 maj och följs av en längre sommarturné med Patrik och hans band Nygatan.

Konserten är kostnadsfri

Patrik Isaksson spelar på en gitarre

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.