fbpx

Vår i Landskrona

  1. Start
  2. Evenemang
  3. Besöka
  4. Vår i Landskrona

Vår i Landskrona

Den 22 april blommar våren lite extra i stadskärnan – fina erbjudanden och aktiviteter i butikerna, musikunderhållning med Allsångståget, Elbilsmässa på Kasernplan och Walk of fame. Hoppas vi ses på stan!

Erbjudande och aktiviteter i butikerna

261 design
20% rabatt på allt i butiken
Doz Apotek
20% rabatt på fotvårdsprodukter
Dressmann
40% rabatt på alla T-shirts och 50% rabatt på byxor när man köper 2 par
Elsas hörna
20% rabatt på alla kläder i butiken
Flizans Te & Kaffe
Träffa en av våra kaffeleverantörer – Lykke kaffegårdar som kommer och visar upp sitt sortiment. Provsmaka kaffe och te. Vi har även riktigt bra erbjudande denna dag!

Glasorama
20% rabatt på allt konstnärsmaterial som finns i butiken (gäller ej Amsterdam akryl 120 ml 500, ink)

Life
15% rabatt på köp över 400 kr. Gäller på ordinarie priser, ej elartiklar
Lindex
Handla för 300 kr och få 20% rabatt på hela köpet! Gäller More-medlemmar och dig som blir medlem samt gäller ej i kombination med övriga erbjudanden
Scorett
20% rabatt på hela sortimentet! Give away till alla betalande kunder. Sopbubblor och ballong till barnen. Gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter. Alla som handlar för över 200 kr är med i vår tävling om att vinna ett presentkort värde 500 kr

Allsångståget

Populära Allsångståget kommer till gågatorna i Landskrona klockan 11–14. Välkomna att sjunga och dansa med både stora och små! Linda Lundqvist med musiker underhåller och tillsammans med Tom & Jerry firar vi lördag i stadskärnan. Tralla med i goa covers och välkända melodier.

En kvinna och två utklädda djur står framför allsångståget

Elbilsmässan

Elbilmässan samlar huvuddelen av marknadens alla laddbara aktörer och kompletterar med det senaste i laddteknik och elförsörjning. Förutom bilar så kommer det även finnas elmopeder, elcyklar etc. Här kan du känna och klämma och även provköra. Provkörningsdepån brukar vara populär!

Fri entré och du hittar den på Kasernplan mellan klockan 10-16.

Utställare

Byd Transport
Volvo
Maxus
M(fd Motormännens Riksförbund)
Skoda
Camwipe
Tesla
Eloped
Cupra
Landskrona Energi
NIO

Walk of fame

Läs om Walk of fame

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.