fbpx

Julbord

  1. Start
  2. Besöka
  3. Julbord

Flera av Landskrona och Vens restauranger bjuder in till julbord. Njut av traditionell julmat eller skaljulstallrik. Flera av restaurangerna erbjuder även paket med övernattning.

Hotel Öresund Conference & Spa i Landskrona
Vi erbjuder allt från Jule Frokost på lunchen till klassiskt julbord både på Landskrona slott, Citadellet och på Hotel Öresund.

Kvarteret Erikstorp i Borstahusen
Välkommen till en KRAV-märkt jul på Erikstorp. Julen här är något alldeles extra. I en fantastisk miljö kan ni här avnjuta ett klassiskt skånskt julbord som kännetecknas av hantverk och passion. I år flyttar buffén ut i vårt temporära orangeri i trädgården för att undvika alla former av trängsel och köer.

Turistgården, House of Hven på Ven
Här hos oss är det lite extra speciellt när alla de levande ljusen härinne berikar Vens anrika värdshus med en helt särskild glöd och stämning. Fira gärna några mysiga juldagar här hos oss med välkomstglögg, “det Hvenska Julbordet”, övernattning i dubbelrum och slutligen vår goda lantfrukost på morgonen.

Backafallsbyn, Spirit of Hven på Ven
Vårt julbord dignar av allt från den traditionsenliga sillen, gristassarna och långkålen till lutfisk och tomtegröt. På Backafallsbyn finns även ett whiskydestilleri och hotell.

Örenäs slott
Mellan den 27 november – 19 december bjuder vi in till julbord i historisk slottsmiljö. Välj mellan jullunch, klassiskt julbord, julbord med pianobar och avsmakningsmeny.

Matscenen i Landskrona
Prinskorv och rödbetssallad i all ära men i år är det dags att pröva en ny tradition. Njut av bland annat nykokt hummer, rökta räkor, ostron och nykokta havskräfor.

Pumphuset
Den 4, 5, 10, 11, 12, 13, 18 ,19 20 december. De serverar traditionellt julbord.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.