fbpx

Förstklassiga restauranger för den kräsne

  1. Start
  2. Mat och dryck
  3. Besöka
  4. Förstklassiga restauranger för den kräsne

Förstklassiga restauranger för den kräsne

Både Landskrona och ön Ven erbjuder förstklassiga restauranger och krogar för den kräsne. Avnjut din middag med havsutsikt, i slottsmiljö eller på någon av restaurangerna i stadskärnan.

I Ålabodarnas hamn, norr om Landskrona ligger Ålabodarnas hamnkrog. Sitt ner och njut av utsökt mat och härlig utsikt över Öresund. I Borstahusen finns Kvarteret Erikstorp som är en kvarterskrog utöver det vanliga och i Borstahusens hamn kan du avnjuta havets läckerheter på Kompass Mat & Bar.

Precis intill Citadellet hittar du Smörtaxen som erbjuder ett unikt matkoncept. Matscenen ligger på Landskrona teater och serverar delikata smårätter. 

Pumpans café & restaurang på Ven bjuder på en ekologisk och vegetarisk meny. Hos House of Ven kan du avnjuta den lokala tolkningen av det ursprungliga svenska och danska köket. 

Destilleriet Spirit of Hven Backafallsbyn är en av världens minsta familjeägda Pot Still destilleri där allt från mäskning till jäsning, destillering samt ekfatslagring och buteljering sker under samma tak. Destilleriet erbjuder både guidade visningar och whiskyprovningar.

Landskrona har också två lokala ölbryggerier, Brygghuset Finn och Brekeriet.

Ålabodarnas hamnkrogs webbsida
Smörtaxens webbsida
Matscenens webbsida
Kvarteret Erikstorps webbsida
Kompass Mat och Bars webbsida
Pumpans café & restaurangs webbsida
House of Vens webbsida
Spirit of Backafallsbyns webbsida
Brygghuset Finns webbsida
Brekeriets webbsida

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.