Landskronas bästa badstränder

  1. Start
  2. Besöka
  3. Natur & hav
  4. Landskronas bästa badstränder
Det finns alltid plats för din handduk eller solstol i Landskrona och på Ven. Vi har flera härliga sandstränder men också bryggor för den som föredrar det.

Fem minuters promenad från stadskärnan ligger vår citystrand Lagunen som bjuder på långgrunt bad som är perfekt för de mindre barnen. Vid stranden finns även lekplats, skatepark, toaletter och utegym. Ett stenkast bort ligger en minigolfbana.

Några kilometer norr om stadskärnan ligger det gamla pittoreska fiskeläget Borstahusen. I hamnen kan du bada från piren eller sandstranden. Här finns förutom bra badmöjligheter även lekplats, restauranger, glasskiosk, försäljning av färsk fisk, toaletter och kulturhuset Pumphuset. Glöm inte att ta med krabbspö och spann för i Borstahusens hamn är det riktigt bra krabbfiske!

Strax norr om Borstahusens hamn ligger Lill-olas badstrand med brygga och sandstrand. På bryggan finns en hiss för rörelsehindrade. Här finns också lekplats, gatukök, utegym, toaletter och grillplatser. Hundbad finns precis norr om Lill-olas

Ålabodarna, norr om Landskrona erbjuder också en trevlig badplats. Badplatsen ligger norr om hamnen och vi rekommenderar att du parkerar på parkeringsplatsen som ligger på höger sida, precis innan du kör ner till hamnen. På ön Ven finns det badplatser i de tre hamnarna.

Klicka här för att läsa mer om alla badmöjligheter i Landskrona

 

Foto ovan : David Elg, Moob

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.