fbpx

Spela golf på Ven!

  1. Start
  2. Ven
  3. Besöka
  4. Spela golf på Ven!

Spela golf på Ven!

På Ven och i Landskrona finns totalt sex fina golfbanor som alla erbjuder vackra vyer över Öresund och den skånska kusten.

 S:t Ibb’s Golfklubb på Ven möts du av en klassisk 9-håls park-och seasidebana med havet på sina ställen bara en wedge borta. Par 68, med tre par 3 hål, ett par fem hål och fem par fyra hål. Anläggningen byggdes i början på 70-talet är en riktig pärla för golfälskare.

Golfbanor i Landskrona

På Landskrona Golfklubb i Borstahusen finns två högklassiga 18-hålsbanor; Erikstorp och Hildesborg. Erikstorp, byggd 1960, är en välkänd och uppskattad park- och seasidebana. Från fler utsiktspunkter öppnas vackra vyer in mot Landskrona och ut mot Öresund och i nord och nordväst inramas horisonten av Hilleshögs dalar. Hildesborg, byggd 1987, är en parkbana som fick ny sträckning 2017. Banornas kvaliteter uppskattas av många – både amatörer och spelare på den nordiska proffstouren.

I Häljarp söder om Landskrona ligger Öresunds Golfklubb och en vacker 18-hålsbana som är modern och trixig med mycket vatten och fantastiska greenområden. I Glumslöv norr om Landskrona finns en 18-håls play-and-pay bana samt en 9-håls parkbana som kräver officiellt handikapp.

Landskrona GK
Öresunds GK
Glumslövs golf (pay and play)

Headerfoto: Anders Ebefeldt/Studio-e.se
Foto: S:t Ibbs Golfklubb på Ven

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.