fbpx

Spela golf på Ven!

  1. Start
  2. Ven
  3. Besöka
  4. Spela golf på Ven!
På Ven och i Landskrona finns totalt sex fina golfbanor som alla erbjuder vackra vyer över Öresund och den skånska kusten. 

 S:t Ibb’s Golfklubb på Ven möts du av en klassisk 9-håls park-och seasidebana med havet på sina ställen bara en wedge borta. Par 68, med tre par 3 hål, ett par fem hål och fem par fyra hål. Anläggningen byggdes i början på 70-talet är en riktig pärla för golfälskare.

Foto: S:t Ibbs Golfklubb på Ven

Golfbanor i Landskrona

Landskrona Golfklubb i Borstahusen finns två högklassiga 18-hålsbanor; Erikstorp och Hildesborg. Erikstorp, byggd 1960, är en välkänd och uppskattad park- och seasidebana. Från fler utsiktspunkter öppnas vackra vyer in mot Landskrona och ut mot Öresund och i nord och nordväst inramas horisonten av Hilleshögs dalar. Hildesborg, byggd 1987, är en parkbana som fick ny sträckning 2017. Banornas kvaliteter uppskattas av många – både amatörer och spelare på den nordiska proffstouren.

I Häljarp söder om Landskrona ligger Öresunds Golfklubb och en vacker 18-hålsbana som är modern och trixig med mycket vatten och fantastiska greenområden. I Glumslöv norr om Landskrona finns en 18-håls play-and-pay bana samt en 9-håls parkbana som kräver officiellt handikapp.

 

Headerfoto: Anders Ebefeldt/Studio-e.se

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.