fbpx
 
BOENDE

Skånes enda femstjärniga camping

På Mötesplats Borstahusen finns allt på gångavstånd – badstränder, White guide-restauranger, löpslingor och golfbanor. 

Mötesplats Borstahusen är ett riktigt paradis. Foto: Leo Erdfelt

I Borstahusen i norra Landskrona ligger semesteranläggningen Mötesplats Borstahusen med Öresund som sin närmsta granne. Närheten till havet och vackra strandskogar lockar många besökare och 2017 blev anläggningen utsett till Skånes första och hittills enda femstjärniga camping.

– Det var fantastiskt roligt att bli Skånes första femstjärniga anläggning. Det gav oss ett bra kvitto på att vi är på rätt väg. Vi sticker ut med vår fantastiska restaurang Erikstorps Kungsgård och tillsammans med fina vandringsleder och ett modernt spa har vi något som lockar året om, säger Jonas Westerberg, vd för Mötesplats Borstahusen.

Gångavstånd till Öresund och badstränder. Foto: Leo Erdfelt

För golfare är området ett äkta paradis. Inom 50 meter finns boende, restaurang och två högklassiga 18-hålsbanor med vyer över Öresund, Ven och Danmark. Mötesplats Borstahusen har också miljömärkt boendet och KRAV-märkt restaurangen. I framtiden vill man utveckla konceptet ytterligare.

– Vi håller för fullt på med att ta fram ritningar på nya toppmoderna stugor som ska vända sig mer åt paren som vill semestra med lite guldkant på tillvaron. Vi vill också utveckla restaurangen och bygga helt ny vinterträdgård med plats för cirka 100 personer. På Mötesplats Borstahusen ska man alltid känna sig välkommen, oavsett årstid, säger Jonas Westerberg.

Mötesplats Borstahusen. Foto: Leo Erdfelt

 

-----