fbpx

LA Business Live

  1. Start
  2. LA Business
  3. Näringsliv
  4. LA Business Live

LA Business Live 20 oktober

LA Business Live är Landskronas årliga företagardag på Landskrona teater där vi lyfter aktuella ämnen, spännande satsningar och intressanta personer och företag. Den 20 oktober är det åter dags för Landskronas och regionens näringsliv att samlas. Denna gång har vi fokuset inställt på innovation och utveckling.

Ett axplock ur programmet:
Blackwing och Oceanbird – två högaktuella innovationer inom transport och miljöteknik i luften och på vattnet.

Vad är framgångsfaktorerna för att ständigt ligga i framkant och bibehålla innovationsförmågan? Välkända och framgångsrika Landskronaföretag berättar.

Ekonomi – Swedbanks privatekonom Arturo Arques pratar om ekonomin ur ett plånboksperspektiv.

Gästföreläsare Tobias Ahlin Bjerrome pratar om den digitala revolutionen som sveper genom samhället och förändrar hur vi lever, arbetar och tänker. Tobias har arbetat som designchef på Mojang där han drev designen för världens mest sålda spel någonsin – Minecraft. Han var den tredje designern som anställdes på Spotify, och han har varit utvecklare och produktdesigner på GitHub i San Francisco.

Evenemanget är kostnadsfritt.

Anmäl dig till LA Business live här

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.