fbpx

Linc Hybrid

  1. Start
  2. Näringsliv
  3. Linc Hybrid

Linc Hybrid – företagshus, startup-miljö och coworkingspace

På Linc Hybrid samsas såväl etablerade företag som nystartade företag från alla möjliga branscher. Det ger en dynamiskt mix med goda möjligheter för synergieffekter, spännande möten och nya affärsmöjligheter. Linc Hybrid drivs av Landskrona stad och har som övergripande mål att bidra till tillväxt i Landskrona och dess region. Det innebär att Linc Hybrids vision är att erbjuda en tillåtande och kreativ miljö där företag växer tillsammans. 

Tre personer står och arbetar

Starta eller utveckla ditt företag

På Linc Hybrid finns en variation av möjligheter för att passa just dig och ditt företagande. Du kan hyra arbetsplats eller kontor med flexibla villkor i en miljö där du har chans att nätverka med andra företagare. Helt enkelt ett utrymme som ger ditt företag rätt förutsättningar att växa och etableras så snabbt som möjligt.

Hyr kontor, skrivbord i vårt coworkingspace eller en arbetsplats i cafédelen

Linc Hybrid är beläget i nyrenoverade lokaler i det anrika Weibullsholmhuset. Nära både centrala Landskrona och på bekvämt promenadavstånd från stationen. Här kan du hyra eget kontor, en skrivbordsplats i vårt coworking space eller bara en plats i vår öppna cafédel. Oavsett vad du väljer har du bland annat tillgång till att boka konferens- samt mötesrum, internet, skrivare och självklart ingår kaffet. I huset finns vårt egna huscafé som dagtid serverar enklare lunch och god fika. För dig som hyr kontor eller arbetsplats i cafédelen ingår postbox och för dig som hyr plats i vårt coworkingspace ingår en gemensam postbox.

Linc Hybrid coworkingspace

Har du stora entreprenörsdrömmar och vill få en chans att redan i ditt företags start-up fas slippa arbeta hemifrån? Då kan vårt coworkingspace vara perfekt för dig! Från och med mars 2023 har Linc Hybrid en kreativ miljö där vi hyr ut 8 skrivbordsplatser i ett stort, luftigt kontorslandskap. Du sitter tillsammans med andra nystartade företagare och får en chans att vara en del av ett inspirerande sammanhang. Du kan hyra en skrivbordsplats från minst 3 månader där de första 6 månaderna är helt kostnadsfria.

Intresserad?
Kontakta Emma Ljungstrand, Koordinator Tillväxt- och kommunikationsavdelningen på naringsliv@landskrona.se eller 0709-470418

Lotta Larsby, Projektledare Tillväxt- och kommunikationsavdelningen på lotta.larsby@landskrona.se eller 0709-470148

En person sitter och väntar i lobbyn och två går in

Läs mer

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.