fbpx

LA Business Awards

  1. Start
  2. Etablera
  3. Näringsliv
  4. LA Business Awards

Nu vill vi inte vänta längre med att uppmärksamma de företag som blivit nominerade för stora prestationer och framgångar under 2019!

Den 23 april klockan 17.00 livesänder vi LA Business Awards från Landskrona teater. Vi kommer dela ut priser och utmärkelser i fem prestigefyllda kategorier. Kategorierna är Årets jobbskapare, Årets dragare, Årets hållbara företag, Årets rookie och Årets hederspris.

 

Konferencier David Persson kommer att leda oss genom en festlig prisutdelning med musikunderhållning av lokala artister. Sändningen varar cirka en timme – lagom för en härlig digital after-work!


Anmäl dig via länken nedan då får du länk till sändningen på dagen. 

LA Business Awards börjar om

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Priset går till det företag som har skapat flest jobb i Landskrona under 2019. De nominerade till Årets jobbskapare är: 

BorgWarner

Derome

Oatly

Priset går till ett företag eller förening som drar besökare och bidrar till att höja Landskronas attraktionskraft. De nominerade till Årets dragare är: 

Lock Stock & Barrel

 

Kvarteret Erikstorp & Mötesplats Borstahusen

Borstahusens Konstförening

Priset går till ett företag som arbetar med hållbarhet – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. De nominerade till Årets hållbara företag är:

ICA Kvantum 

Boliden Bergsöe 

Emrahus

Priset går till en entreprenör eller företag som har förnyat Landskronas näringsliv. De nominerade till Årets rookie är: 

Riktiga Konsulter

Nyhamns Fiske & Marin

Fantasitårtor av Ella Sjögren

LA Business Awards arrangeras av Landskrona stad i samarbete med:

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.