fbpx
 
EVENEMANG

Grill-SM i Landskrona 13-14 juni

Swedish BBQ Association, hälsas välkomna till Landskrona för att arrangera Grill-SM under Skånes Matfestival. Ett stimulerande och trevligt tillfälle för alla grillintresserade att lära sig hur det går till, smaka lite på hur det ska smaka, och inte minst följa en spännande tävling.

Grill SM går till så att lag med mellan 2–10 medlemmar tävlar i fem obligatoriska kategorier och tre valfria kategorier under två hela dagar.

Kategorierna kommer i år att vara: Revbensspjäll/Kamben från gris, brisket/högrev från nöt,  kyckling med tillbehör,  grisbog,  lax med tillbehör,  dessert,  vegetariskt och en hemlig låda.

Förutom att den som har bäst sammanlagda poäng i de fem obligatoriska grenarna som utses till Svensk Mästare 2020 så utser man även Svenska Mästare de olika delmomenten.

Vill man veta mer eller anmäla ett eget lag finns mer information på www.SBQA.nu Skånes Matfestival och Grill SM är mellan den 13- 14 juni. Matfestivalens tider är lördag kl. 11 -18 och söndag kl. 11 -16. Entrépriset är 100 kr för en dag alt. 150 kr för båda dagarna, barn under 15 år gratis. Förköp sker via Tickster.com

Foto: Swedish BBQ Association.
-----