fbpx

Bostadsrätter med cityläge

  1. Start
  2. Bostäder
  3. Flytta hit
  4. Bostadsrätter med cityläge

Bostadsrätter med cityläge

I centrala Landskrona utvecklar Brigsab bostadsrätter med stilfull interiör. I området finns konstgallerier, museum, butiker och härliga rekreationsområden runt knuten samt närheten till havet och Ven.

De nya bostadsrätterna i korsningen Eriksgatan/Föreningsgatan har ritats av Jais Arkitekter. Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 29 lägenheter med genomgående gedigna materialval som andas exklusivitet och ett väl genomtänkt inredningskoncept. Huskroppen har ett stramt formspråk med tydligt kontrasterande balkongsektioner. De flesta lägenheterna har balkong som dessutom är inglasad redan i standardutförandet.

Gårdsmiljön erbjuder gemensamhetsytor med möjlighet till umgänge och avkoppling. Har du bil hittar du parkeringen i husets källare. Vill du bo i en nyproducerad välplanerad lägenhet i charmiga centrala Landskrona är detta bostaden för dig.

Vad: Bostadshus i fyra våningar innehållande 29 bostadsrätter
Plats: Centrala Landskrona, Eriksgatan/Föreningsgatan.
Byggs av: Brigsab Bostäder AB
Arkitekt: Jais Arkitekter
Säljstart: 2023

bostadsrätt landskrona
bostäder landskrona
interiör bostad landskrona

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.