fbpx

Exklusiva bostadsrätter med cityläge

  1. Start
  2. Bostäder
  3. Flytta hit
  4. Exklusiva bostadsrätter med cityläge

I centrala Landskrona utvecklar Brigsab exklusiva bostadsrätter med stilfull interiör. I området finns konstgallerier, museum, butiker och härliga rekreationsområden runt knuten samt närheten till havet och Ven.

De nya bostadsrätterna i korsningen Eriksgatan/Föreningsgatan har ritats av Jais Arkitekter. Brf St Göran kommer att bestå av 29 lägenheter med genomgående gedigna materialval som andas exklusivitet och ett väl genomtänkt inredningskoncept. Huskroppen har ett stramt formspråk med tydligt kontrasterande balkongsektioner. De flesta lägenheterna har balkong som dessutom är inglasad redan i standardutförandet.

Gårdsmiljön erbjuder gemensamhetsytor med möjlighet till umgänge och avkoppling. Har du bil hittar du parkeringen i husets källare. Vill du bo i en nyproducerad välplanerad lägenhet i charmiga centrala Landskrona är detta bostaden för dig.

Läs mer och anmäl intresse hos Mäklarhuset.

Om BRF St Göran
Vad: Bostadshus i fyra våningar innehållande 29 bostadsrätter
Plats: Centrala Landskrona, Eriksgatan/Föreningsgatan.
Byggs av: Brigsab Bostäder AB
Arkitekt: Jais Arkitekter
Säljstart: Vintern 2022
Planerad inflyttning: Vintern 2023/2024

bostadsrätt landskrona
bostäder landskrona
interiör bostad landskrona

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.