fbpx

Häljarps parkstad

  1. Start
  2. Flytta hit
  3. Bostäder
  4. Häljarps parkstad

I Häljarps Parkstad planerar Lyckos tillsammans med HSB att bygga lägenheter 2-4 rok och radhus på 110-118 kvm.

Alla trädgårdar vetter mot stort eller litet grönområde och området har en ekologisk landskapsplanering med en egen liten sjö strax intill Saxtorpsskogen. Utmärkande för Häljarps parkstad är plats. Gott om plats. Det är luftiga kvarter med mycket grönt och biltrafik bara till den egna bostaden. 

Husen kommer att ha fasadmaterial i skiffer, ett naturmaterial som åldras snyggt och inte behöver något underhåll.  På framsidan ramas ytterdörren in av en kub som skapar ytterligare variation och blir ett extra designelement. På radhusens baksida har du terrass och förråd och bor du i lägenhet så har du antingen en balkong eller en rymlig uteplats. 

Säljstart är planerad till februari 2021 och inflyttning är planerad till vintern/våren 2022.

Området ligger lantligt med fördelen av Häljarps nära service i form av affär, förskola, skola, idrottsplats och tågstation. Det tar bara 5 minuter med tåg till Landskrona, 20 minuter till Helsingborg och Lund och 35 min till Malmö. 

Mer information om bostäderna hittar du på lyckos.se

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.