fbpx

LA Park

  1. Start
  2. Bostäder
  3. Flytta hit
  4. LA Park

LA Park

Projektet LA Park består av flera olika typer av bostäder, med något för alla. Här ska det byggas ett 16-våningshus med milsvid utsikt, 15 moderna stadsradhus omgivna av en grönskande park samt 6 lägenheter i den anrika Överläkarvillan.​

Bostadsprojektet LA Park ligger i Sjukhuskvarteret i de centrala delarna av Landskrona. ​LA Park kommer att knyta samman Landskrona lasarett med centrum och skapa en naturlig brygga. ​Närheten till kommunikationer är exceptionellt bra, du når Landskrona station på ett fåtal minuter.​ LA Park kommer ligga mitt i en park med härliga träd och gräsytor. Att ligga i skuggan under ett träd på sommaren, eller en fika på en filt en härlig vårdag är mervärden som ingår om du väljer att bosätta dig på LA Park.​ LA Park kommer att tillföra området ett lugn och en oas att komma hem till.

Överläkarvillan – en del av Landskronas historia

Inom Sjukhuskvarteret har det skett stora förändringar under de senaste åren. Kvar står dock, den lika unika som magnifika, Överläkarvillan, en viktig del i Landskronas historia och stadsbild.​

3Hus kommer att, varsamt, förtäta Landskronas siluett med ett 16-våningshus som kommer stoltsera vid sidan om Landskronas gamla vattentorn.  Att släktdragen skall synas är en viktig del i utformningen.  Överläkarvillan kommer kompletteras med stadsradhus och skapa ett kvarter med liv och rörelse.

Med inspiration från området

16-våningshuset kommer med sina mustiga och naturliga färgskalor smälta in i området. Den arkitektoniska grunden kommer från att huset är baserat på 4 olika stavar i 4 olika kulörer.​ Stavarna är sammansatta i en kärna som binder samman kulörerna.​ Kulörerna är hämtade från de kringliggande byggnaderna.​ Stadsradhusen skapar en unik produkt för familjen som vill skapa mer tid åt sig själv. Det är ett enkelt boende med en lummig park utanför dörren där du kan njuta av din fritid.​ Överläkarvillan kommer fördelas på 6 unika lägenheter.  Vill du bo i en lägenhet som inte finns på något annat ställe i världen, då har du hittat hem.

Webbsida intresseanmälan

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.