fbpx

Lägenheter i Häljarp mellan hav och skog

 I Häljarps parkstad utanför Landskrona, med blått hav, grön skog och golfbanor tätt inpå knuten, planerar Lyckos tillsammans med HSB Landskrona ett område för dig som vill vara mitt i naturen men samtidigt ha direkt närhet till de större städerna, golfbanorna och hästgårdarna.

Brf Kaptenen kommer bestå av 24 lägenheter på 1-4 rok. Husen kommer att ha två våningar med fasadmaterial i tegel. Alla lägenheter är genomgående med stort ljusinsläpp. På första våningen har du uteplats i västerläge och på andra våningen balkong med glasräcken.

Husen kommer att ha fasadmaterial i tegel, och på framsidan ramas ytterdörren in av en kub som skapar variation i fasaden och blir ett extra designelement. Det blir en privat atmosfär där du kan ha en liten sittplats eller ställa barnens leksaker eller golfbagen. På radhusens baksida har du både terrass och förråd och bor du i lägenhet så har du antingen en balkong (med härlig utsikt) eller en rymlig uteplats.

Du hittar mer information om Brf Kaptenen på Fastighetsbyråns webbplats:

HSB Brf. Kaptenen – Lyckos/HSB, Häljarp, Landskrona – Fastighetsbyrån (fastighetsbyran.com)

Brf Kaptenen i Häljarp utsida på fastigheten
Kök i Brf Kaptenen i Häljarp
Vardagsrum i Brf Kaptenen i Häljarp

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.