fbpx

Parkhusen-en oas mitt i stan

På Väster i Landskrona bygger HSB Parkhusen, ett område med 32 bostäder, där du kan välja att bo i radhus eller gatuhus med lägenheter. Alla bostäder har egen täppa eller stor solig balkong. Det blir en lugn oas mitt i stan med samma karaktär som ett villaområde.

Interiört får du en ljus och välplanerad lägenhet, oavsett om du väljer en tvåa, en trea eller en fyrarummare. Gemensamt för alla bostäder är en hög standard när det gäller materialval. Bostäderna är genomgående och det är öppet mellan det funktionella köket och vardagsrummet, för att skapa generösa sällskapsytor men också för att locka in mer ljus. Radhusen har både uteplats på framsidan och en liten trädgård på baksidan, så att du kan njuta av solen hela dagen.

På Väster i Landskrona har du gångavstånd till allt du behöver för en skön och fungerande vardag. Nära stan, nära grönområden, nära havet. Och med tät kollektivtrafik och bra bilvägar når du enkelt hela Öresundsregionen.

HSB brf Parkhusen är perfekt för dig som känner dig lika hemma i villakvarteret som i stan. För dig som vill bo nytt, snyggt och välbyggt och som värdesätter ett funktionellt hem med smarta lösningar och bra materialval.

Mer information och intresseanmälan
HSB Landskronas webbsida

Bostadsrätter i Härslöv
bostäder landskrona

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.