fbpx

Pilkvisten

  1. Start
  2. Flytta hit
  3. Bostäder
  4. Pilkvisten

Nu kommer BoKlok tillbaka till Karlslund och planerar denna gång att bygga 33 lägenheter, som komplement till de radhus som sålts under våren 2019.  Beräknad inflyttning är november/december 2020.

Lägenheterna kommer att ha två, tre eller fyra rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och priserna, för en tvårumslägenhet, startar på 1 175 000 kr.

– Genom att bygga i trä, hålla nere tillverkningskostnaderna utan att tumma på kvaliteten och att alltid tänka i stora volymer kan vi erbjuda nybyggda hem till en lägre kostnad. Det är dessutom kul att kunna erbjuda en annan typ av boendeform än hyresrätter som är vanligast i Karlslund idag, säger Linda Jansson.

Det nya kvarteret med lägenheter i Karlslund kommer kallas BoKlok Pilkvisten och kommer att ha grönområden runt knuten och havet en stenkast bort. I närområdet finns skolor, förskolor, mataffärer och sportanläggningar. Precis intill kvarteret finns busshållplats och till Landskronas stadskärna är det bara 2 kilometer.

Lägenheterna har också solceller på taket som ger ett hållbart energitillskott. Tillskottet används i huvudsak till fastighets- och hushållsel. Eventuellt överskott skickas ut på elnätet så att fler kan få grönare el.

Läs mer om bostäderna hos BoKlok

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.