fbpx

Seniorgården

  1. Start
  2. Bostäder
  3. Flytta hit
  4. Seniorgården

Seniorgården

Seniorgården planerar för att bygga moderna bostäder i Borstahusen för dig som fyllt 55 år. Bara ett kvarter från Öresunds strand kommer det att skapas ett bekvämt boende i välplanerade lägenheter med balkong eller uteplats.

Vid Erikstorpsvägen i den norra delen av Borstahusen planerar Seniorgården ett bostadskvarter i 3–5 våningar med cirka 48 lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök. Det blir moderna, väldisponerade bostäder med inredning och material i hög kvalitet och funktionella attribut som indragna balkonger, välutrustade kök och badrum med tvättavdelning.

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Seniorgården är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt 25 bostadsrättföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne.

Webbsida intresseanmälan

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.