fbpx

Snödroppen i Häljarp

  1. Start
  2. Bostäder
  3. Flytta hit
  4. Snödroppen i Häljarp

BoKlok planerar att bygga 44 lägenheter på Häljarps ängar. Det nya kvarteret ska heta BoKlok Snödroppen och bestå av två tvåvåningshus och ett fyravåningshus med hiss.

Lägenheterna kommer att ha två, tre eller fyra rum och kök med en yta på 55, 72 respektive 85 kvadratmeter, och alla får balkong eller altan med tillhörande täppa i härligt söderläge. Dessutom finns det en parkeringsplats och ett förråd per bostad. Lägenheterna byggs som bostadsrätter med ett pris från 1 095 000 kronor, med en månadsavgift på cirka 3 270 kronor för en tvårumslägenhet.

På Häljarps ängar bor man naturnära och har samtidigt nära till staden. Skola, förskola och mataffär finns i närområdet, likaså golfbana och gym. Från Häljarps station, som ligger cirka 1,5 kilometer från tomten, tar man sig med tåget på 5 minuter till Landskrona, 20 minuter till Lund och 35 minuter till både Helsingborg C och Malmö C.

Lägenheterna har också solceller på taket som ger ett hållbart energitillskott. Tillskottet används i huvudsak till fastighets- och hushållsel. Eventuellt överskott skickas ut på elnätet så att fler kan få grönare el.

Säljstarten är den 8 oktober 2020. Inflyttning är planerad till hösten 2021. 

Läs mer om bostäderna hos BoKlok

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.