fbpx

Strandkorgen

  1. Start
  2. Flytta hit
  3. Bostäder
  4. Strandkorgen

I Borstahusen  strax norr om Landskrona bygger Derome BRF Strandkorgen med 29 bostadsrätter. Här bor du 200 meter från stranden i en nyproducerad lägenhet med alla möjligheter utanför dörren.

Lägenheterna om 2-4 rum och kök är fördelade på fem våningar där den översta våningen har tre topplägenheter med takterrass och härlig utsikt. De flesta lägenheter är genomgående och har uteplats, öppen- eller inglasad balkong som en förlängning av lägenheten. Variationen av öppna och inglasade balkonger tillsammans med öppningarna i taket vid takterrasserna gör att huset får en egen identitet.

På den gemensamma innergården finns planteringar, pergola och grillmöjligheter. Under huset byggs ett parkeringsgarage där det också finns förråd till varje lägenhet. I bottenplan finns det även två lokaler med ingång från det planerade torget som blir en naturlig mötesplats för boende i området.

Preliminär inflyttning är våren 2022.

Läs mer hos Svensk Fastighetsförmedling

Läs mer hos Derome

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.