fbpx

Om LA Drive

  1. Start
  2. LA Drive
  3. Om LA Drive

LA Drive är ett kluster som samlar tjänsteleverantörer inom autonom mobilitet. Detta kluster är tänkt att ge företag och organisationer en unik möjlighet att nätverka, dela idéer och testa lösningar på en och samma plats.

 

Klustret är upprättat med stöd från Landskrona stad för att bidra till utvecklingen och framväxten av autonoma fordon – med målet att göra framtidens infrastruktur säker, smart och hållbar. Landskrona har en lång tradition av fordonsindustri, och flera högteknologiska industriföretag i Landskrona ligger i dag i framkant inom mobilitetsområdet. Detta tillsammans med närheten till ett flertal universitet och högskolor gör Landskrona till ett utmärkt nav för klustret. 

 

Genom att samla lärosäten, forskare, nystartade företag, branschledare och teknikleverantörer arbetar LA Drive med att ta fram en sammanhängande och långsiktig vision för ett ekosystem för autonoma fordon – för säker och hållbar transport av människor och varor.

LA Drive

Testbädd

Partners & medlemmar

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.