fbpx
Delta

Program och workshops

Under Ljusets tre månader arrangeras en rad program och workshops på olika platser i Landskrona. Ta en titt i Landskronas evenemangskalender för att hitta något som passar just dig.

Till evenemangskalendern

RAMPLJUS

Inbj
udan till konstnärer verksamma i Landskrona att medverka i Rampljus – ett avstamp till nya konstellationer  


Nu kan du som konstnär i staden medverka i ett kollaborativt ljusprojekt som sker i december 2020 i samarbete med två ljuskonstnärer. Projektet heter Rampljus.I en lokal på Nygatan skapas två olika verk i en konstnärlig process mellan en lokalt verksam konstnär och en ljuskonstnär. Det ena verket skapas och visas under perioden 1-15/12 det andra 16-31/12.


Vi söker två lokalt verksamma konstnärer, vilken konstform som du verkar i har mindre betydelse och du behöver inte ha erfarenhet av att arbeta med just ljuskonst. Du kan medverka med befintliga verk. Viljan att samarbeta och att skapa en gemensam upplevelse är det viktigaste. Anmäl ditt intresse senast 6 november 2020. 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.