fbpx

Louise Hoffsten

  1. Start
  2. Sommar i Landskrona
  3. Louise Hoffsten

Att leva upp till beskrivningar som ”folkkär” och ”Sveriges bluesdrottning” är det få artister som kan bära. Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till båda. 

Hon är Sveriges okrönta rhythm n’ blues-sångerska som med sitt glödheta munspel och vassa röst är en i högsta grad närvarande artist. Hon trollbinder den breda massan med låtar som tar avstamp i den amerikanska södern. 

Med sin respektingivande solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta. Nu väntar nya spännande äventyr undersommaren 2022! 

När Louise Hoffsten medverkade i programmet Så mycket bättre 2018 var det en i raden av de gånger hon synts i TV-rutan. 2011 deltog hon i tv-programmet Stjärnorna på slottet och 2012 var hon med i Körslaget med en kör från sin hemstad Linköping. 

2013 gick Hoffsten direkt till final i Melodifestivalen med “Only the Dead Fish Follow the Stream” en låt som sedan låg sammanlagt tjugotre veckor på Svensktoppen. 

Nu är hon rykande aktuell med nya skivan ”Crossing the Border”. 

Landskrona Slottsparken. lördag 13 augusti kl 20.00. Vi ses där!

Entrén till Slottsparken hittar du vid Säbygatan/Eriksgatan (Google Maps)

 

Louise Hoffsten

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.