fbpx

Louisiana Avenue

  1. Start
  2. Sommar i Landskrona
  3. Louisiana Avenue

Det är dags för fest, glöd och dans! När Louisiana Avenue bjuder upp är det omöjligt att sitta still. 

Detta åttamannaband gör allt i sin makt för att uppbringa ett glädjefullt inferno uppbackat av rytmer och blås och sommarnjutet upphöjs till tusen! Louisiana Avenue är glädjeorkestern som tar dig till Mardi Gras-karnevalen i New Orleans utan att du behöver flyga en meter. Bandet har bjudit på festivalstämning vart de än spelat sedan 2012 och oavsett väder, tidpunkt eller plats lyckas bandet med konststycket att transportera sin publik till New Orleans.  
 
Debutalbumet ”2107 Delachaise” släpptes i januari 2019 och efter premiärkonserten utnämndes Louisiana Avenue till ”Sveriges bästa liveband” av Anders Pihl på musikmagasinet LIRA. 

I september 2021 släppte bandet ”Who Dat”, en hyllningslåt till amerikanska fotbollslaget New Orleans Saints. Låten blev snabbt viral på Saints-forum världen över och plockades upp av flera medier i New Orleans. Låten spelas numera under Saints hemmamatcher inför 75 000 supportrar! Äntligen har det blivit dags för Louisiana Avenue att möta publiken igen, med fest och glädjeyra på sant New Orleanskt vis! 

Landskrona Rådhustorget fredag 1 juli kl 19.00

Hitta till Rådhustorget (Google maps)

Louisiana Avenue

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.