fbpx

Lovad och HON

  1. Start
  2. Sommar i Landskrona
  3. Lovad och HON

Artisten och låtskrivaren lovad (Lova Drevstam) fick ett STIM-stipendium för sitt låtskrivande 2019, och 2021 tävlade hon i Melodifestivalen med låten Allting är precis likadant. Hon skriver låtar med personliga texter tillsammans med hoppfulla melodier, och efter en rad singelsläpp sedan 2018 släppte hon i våras sin första ep: Älskling EP. Lovads singlar Tills vi dör och Vi gjorde vårt bästa har streamats flera miljoner gånger och belönats med guldskivor.

Bakom artistnamnet HON står Mikaela Mohlin. Hon står som låtskrivare bakom ett 30-tal låtar för såväl svenska som utländska artister och har jobbat med bland andra Victor Leksell och Nause, och släppt singlar tillsammans med Myra Granberg och Alex Järvi. Hon debuterade under namnet HON med singeln Rör mig som du 2020 och har sedan dess släppt en rad singlar och en ep, och debutalbumet är på väg. Hennes upplyftande poplåtar har nu streamats över 20 miljoner gånger på Spotify.

Lovad och HON spelar på temakvällen Fozzie Live som är ett samarbete med Landskronabon Sara Hansby Reis, grundare av fanzinet Fozzie Fanzine.

Landskrona, Slottsparken den 11 augusti kl 18.00

Entrén till Slottsparken hittar du vid Säbygatan/Eriksgatan (Google Maps)

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.