fbpx

Moonica Mac

  1. Start
  2. Sommar i Landskrona
  3. Moonica Mac

Moonica Mac lämnar inte någon oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och eget sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen.  

Artistnamnet är en kombination av Monica Zetterlund och Fleetwood Mac och kom till när hon skulle försöka förklara sitt sound. Hon blev känd för en större publik när hon medverkade i Så mycket bättre 2021. 

Nu åker hon på Sverigeturné med ”Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans. Med texter lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordisk når Moonica Macs toner in på djupet. Hennes låtar må ha nått miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom om sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick. 

Landskrona Rådhustorget fredag 15 juli 2022 kl 19.00. Vi ses där! 

Hitta till Rådhustorget (Google maps)

Moonica Mac

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.