fbpx

Shout Out Louds

  1. Start
  2. Sommar i Landskrona
  3. Shout Out Louds

Shout Out Louds är ett av Sveriges mest etablerade indieband och har turnerat regelbundet i USA, Europa och stora delar av övriga världen i nästan 20 år. De släppte sitt debutalbum Howl Howl Gaff Gaff 2003 och i februari i år kom deras sjätte album House. Sångaren Adam Olenius står som låtskrivare också bakom bland annat Miriam Bryants hits Passa dig och Neråt/Uppåt.

– Det här kommer bli en riktigt mäktig kväll! Shout Out Louds har spelat på flera av världens största festivaler och gästat både Jay Leno och David Lettermans talkshows. Deras idoga turnerande har gjort dem till ett otroligt liveband och vi är glada att de för första gången kommer att spela i Landskrona på Fozzie Live, säger Sara Hansby Reis.

Shout Out Louds spelar på temakvällen Fozzie Live som är ett samarbete med Sara Hansby Reis, grundare av fanzinet Fozzie Fanzine.

Landskrona, Slottsparken den 11 augusti kl 20.00

Entrén till Slottsparken hittar du vid Säbygatan/Eriksgatan (Google Maps)

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.