fbpx

Thomas Teller

  1. Start
  2. Sommar i Landskrona
  3. Thomas Teller

Det är vardagligt och samtidigt poetiskt. Malmöbaserade singersongwritern Thomas Tellers debutalbum möttes av rosande kritiker;

“…en helgjuten debut som lyckas vara både en finstämd och försiktig hyllning till brinnande känslor och till vardagen som koncept – och samtidigt en somrig skiva att drömma sig bort med när novembernätterna dryper av fukt och dimma”, skrev Hymn om albumet Tillbaka igen; härifrån nu.

I backspegeln har Thomas Teller en lång rad projekt. Han har släppt två EP:s under namnet Early Me, drivit en bokklubb för musiker och genomfört internationella samarbeten där musik och olika konstformer får mötas. Han har gjort körarrangemang till persisk livepoesi och komponerat till modern dans.

I kikaren har Teller ett nytt album. Byrålådorna är sprängfyllda med nya låtar som ligger och väntar på att bli inspelade och att möta en ny publik. På detta support-gig får vi höra några av dem, i sin mest kärnfulla form: ett ensamt piano och en personlig röst.

 Rådhustorget, Landskrona den 22 juli kl 19.00. Vi ses där! 

Thomas Teller

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.