fbpx

Radhus för den aktiva barnfamiljen

I Brf. Argento i Silverängen i Landskrona ska det uppföras 36 radhus perfekta för till exempel den aktiva barnfamiljen. Här kommer man ha nära till bland annat ny ishall, nytt badhus, och många andra möjligheter till rörelse.

Etapp 1 utgörs av 20 radhus, etapp 2 av resterande 16 radhus. 28 av radhusen kommer vara 100kvm och 5 rok, resterande 8 kommer vara 120kvm och 5rok. Alla radhus har möjlighet till 4 sovrum på plan 2 och välplanerade sällskapsytor på plan 1.

Området Silverängen ligger i utkanten av Landskrona, men i direkt anslutning till idrottsanläggningar, skolor och all tänkbar service. Projektets radhus omgärdas av en park som skapar en grön oas att njuta av. Parken kopplar samman området med de gröna stråk som sträcker sig genom Karlslundsområdet och ansluter mot Borstahusen. Detta projekt kommer att tillföra området harmoni och en oas att komma hem till.

För mer information:
Om Brf Argento på Fastighetsbyråns webbplats

Vardagsrum Brf Argento
Radhus i Silverängen i Landskrona
Kök radhus i Brf Argento
Sovrum i radhus i Brf Argento

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.