fbpx

Lastkaj 14

  1. Start
  2. Sommar i Landskrona
  3. Lastkaj 14

Från att mestadels ha spelat för inbitna trallpunkare har Lastkaj träget vevat på under pandemin och med det nått en helt ny lyssnarskara. Flitigt turnerande, en brinnande tro på det dom gör samt en ständigt växande publik gör att LK14 idag står som ett av de absolut största punkbanden i Sverige! 

Livestreamade spelningar har gjorts under pandemin med fantastisk respons. Bandmedlemmarna Kapten Grå och Stryparn har spelat in och släppt soloskivor. ”Speglar och rök” har blivit framröstad som årets album av rocktidningen Gaffas fans. Sju nya låtar har spelats in och släpps på splitalbumet ”Pengarna eller livet” som delas med punkbandet Fruktansvärld. Detta skulle nog räcka för de flesta men inte LK14. 

Hösten 2021 kom skivan Plan B med 6 nya låtar som släpps på 12” vinyl samt CD. Denna skiva är kanske det mest dynamiska bandet gjort. Många tempoväxlingar, ibland otroligt naket och ibland toksnabbt, hårt och intensivt. Som vanligt kännetecknas skivan av växelsång, feta gitarrmelodier, svintight trumspel och refränger som får nackhåren att krulla sig. 

Lastkaj 14 spelar på Slottsparkens scen den 12 augusti kl. 20.00.

Entrén till Slottsparken hittar du vid Säbygatan/Eriksgatan (Google Maps)

 

Lastkaj 14

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.