fbpx

Utställningar

Uställningar

Skulptören Eva Hild 2 maj–27 augusti

Eva Hild är med sina karaktäristiska organiska former en av Sveriges mest framgångsrika skulptörer. I utställningen på Landskrona konsthall finns en blandning av hennes nya och gamla verk. Temat på utställningen är Body of work. Work of body. Den upplösta kroppen mer som en sinnebild än en fysisk avbildning. Hennes utställning innehåller en blandning av svart och vitt, samt hennes senaste rostfria, spegelblanka verk. Alltså en kombination av det organiska formspråket och den förvrängda spegelbilden, för att citera henne själv.

Formgivaren och konstnären Ulrika Hydman Vallien 30 september –3 december

I utställningen ”En paradisattack” visas måleri och keramik som nästan aldrig tidigare visats upp för stor publik, och utställningen innehåller även en stor del av konstnärens produktion av konstglas. Ulrika Hydman Vallien gick bort i en plötslig hjärtattack år 2018, och har sedan dess varit saknad som en av de starkaste profilerna i konstvärlden.

Eva Hild tillsammans med sina skulpturer

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.