fbpx

Utställningar

Uställningar

Lisa Trogen Devgun – Solid bas 17 december 2022 och den 26 februari 2023

I utställningen Solid bas utforskar konstnären Lisa Trogen Devgun med hjälp av spännremmar, takstöttor och lastpallar gränsdragningen mellan människa och maskin.

Lisa Trogen Devgun har under en längre tid arbetat med material och skulpturala objekt hämtade från logistikområdet och industrin, något hon även gör för utställningen Solid Bas på Landskrona konsthall. Nytt är att hon adderar storskaliga kollage sammanställda med material från produktkataloger och branschtidningar från samma områden. I vårt allt mer automatiserade tidevarv ställer sig Trogen Devgun frågan Vem är maskin och vem är människa?

I en omfattande installation av stödmaterial såsom takstöttor, spännremmar och lastpallar samt kollage försöker Trogen Devgun gestalta gränsdragningen mellan människan och maskinen. Vem styr vem och vem måste vara på plats i den maskineriet för att den eviga cirkulation av varor ska upprätthållas?

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.