fbpx

Barn och familj

TITTUT!
Lekutställning för små barn
28 november – 27 februari 2022

Utställningen bygger på scenografen Annika Thores dagboksklipp och tankar om vardagen. Att vakna, borsta tänderna, klä på sig, äta frukost och komma iväg på morgonen. Med utställningen vill Annika visa att vardagens stretande kan förvandlas till något roligt. Bordet blir en koja, klädhögarna till vinglande torn, lamporna till klangspel och strumporna i byrålådorna lever sitt eget liv. Här kan barn och vuxna tillsammans upptäcka och utforska vardagsvärldar med krypin, tittut, speglingar, bilder och nykomponerad musik. Passar för de allra yngstaoch för barn upp i förskoleåldern.

Trädgårdslandet
I Trädgårdslandet kan du klättra i komposten, krypa i kaninernas labyrint, plocka morötter eller sjunga en sång med snigeln. Vila under stjärnorna i nattens koja, klappa igelkotten och snurra med skatorna vid spegelsjön.
Ta på trädgårdskläder och lek tillsammans! Passar barn i åldern 0-5 år.

Ateljé Nell – öppen verkstad för hela familjen
I Ateljé Nell står alltid material framme till barn och familjer som vill uttrycka sig konstnärligt på egen hand. Ta med ett skissblock ut i våra utställningar eller sitt vid borden i ateljén en stund. Skapa fritt eller utgå ifrån några av skissövningarna som finns till hands.

Landskrona museum

Foto: Anders Ebefeldt/Studio-e.se

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.

Chat

Welcome

Before we can start the conversation, we need to know who you are.