fbpx

I Landskrona är golfen alltid nära

  1. Start
  2. Natur & hav
  3. Besöka
  4. I Landskrona är golfen alltid nära

I Landskrona är golfen alltid nära

Det finns flera högklassiga banor att välja på. På bara några kilometers avstånd finns fyra golfbanor av hög kvalitet med fantastisk utsikt; Landskrona golfklubb, HG Golf i Glumslöv, Sankt Ibbs golfklubb på Ven och Öresunds golfklubb i Häljarp.

Hitta din golfbana i Landskrona

Landskrona golfklubb

På Landskrona golfklubb spelar du med en hänförande utsikt över norra delen av Öresund med Ven och Danmark. Här finns två högklassiga 18-hålsbanor som anlades 1960 respektive 1988 och är kombinerade park- och seasidebanor som kräver god spelstrategi. Landskrona GK erbjuder goda träningsmöjligheter för såväl nybörjare som proffs.
Vid Landskrona golfklubb finns också restaurangerna Kvarteret Erikstorp och Brasseriet.

Landskrona golfklubbs hemsida

Sankt Ibbs golfklubb på Ven

Park- och seasidebana med nio hål. Den ganska smala fairwayen kantas på våren av blommande körsbärs- och äppelträd och lockar på höstkanten med mogen frukt. Det gäller att vara taktisk och spela rakt, att vara övermodig med sin driver ger ingen förtjänst här.

St Ibbs golfklubbs hemsida

Öresunds golfklubb

Öresunds golfklubb ligger vid Häljarp söder om Landskrona. Här finns greener och fairways med utmärkt kvalitet längs Öresunds kustlinje med Landskrona, Malmö och Köpenhamns skyline i horisonten. Banans karaktär gör den lika spännande för nybörjare som för den erfarne spelaren. Banan med 18 hål blev spelklar 2005 och rankades tidigt bland de främsta i Sverige. Det är en modern, trixig bana med mycket vatten och fantastiska greenområden byggda enligt de hårda USGA-normerna. På Öresunds golfklubb finns också restaurangen Clubhouse.

Öresunds golfklubbs hemsida

HG Golf i Glumslöv

Här finns en utmanande 9-hålsbana, en pay and play-bana på 18 hål och en golfsimulator. Det finns även en traditionell utomhusrange på anläggningen.

Öresunds golfklubbs hemsida

Spela på din favoritbana med simulatorn Toptracer!

På HG Golf i Glumslöv finns tekniken Toptracer som är ett perfekt träningsverktyg för golfaren. Det är en kombination av avancerad simulator och tracefunktion, där du antingen kan träna på att slå rakt eller långt, eller spela din favoritbana i världen.
För de minsta golfarna finns spelet ”Go fish” där man samlar poäng och kan få upp all från en haj till en stövel.

Glumslöv golfs hemsida

En man slår med en golfklubba

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.